Rätt tandblekning för dig

Vår tandblekning återställer dina tänder till sin naturligt vita färg och är en enkel och smärtfri behandling. Innan vi utför en tandblekning behövs en undersökning för att bedöma din tandhälsa. Detta för att säkerställa om en tandblekning är lämplig och hur behandlingen ska utföras. Vi hjälper till att koppla ihop dig med en allmäntandläkare som utför undersökningen.

Boka tid

Vi erbjuder

  • Tandblekning med Whitness Perfect

    Tandblekning med Whitness Perfect är en väl beprövad och säker metod.  Det går ut på att en gel appliceras på tänderna med hjälp av en nattskena som sitter i munnen under minst fyra timmar. Tandblekning med gel från Whitness Perfect ger ett fint resultat och minimerar risken för ilningar.

Vi ringer upp dig

Är du intresserad av att veta mer? Vill du veta vilken behandling som är bäst för dig? Skriv in ditt namn och telefonnummer så ringer vi upp dig så snart vi kan.

Förlåt, något gick fel. Vänligen försök igen.

Tack! Vi kommer att kontakta dig inom kort.

Lagring av personuppgifter

Genom att skicka uppgifterna i formuläret godkänner jag att min information lagras i enlighet med EU:s allmänna sekretessförordning 2016/679 (GDPR). Informationen lagras i Lemérs register genom de system som används av företaget, i syfte att kunna registrera dig i de system som Lemér använder sig av samt att kunna skicka ut information, nyheter eller frågor som berör Lemér. Jag kan när som helst kontakta Lemér och be att veta vilken information de har lagrat om mig, eller begära att tas bort från registret. Lemér lagrar inte min information längre än vad som är nödvändigt för att utföra uppdraget för vilket registrering av intresse gäller.