Varför Lemér?

Hos Lemér får du ett personligt, professionellt och tryggt bemötande. Vi vet att ingen människa är precis som du och därför är det viktigt att behandlingen anpassas efter just dina behov. Målet är att tillsammans skapa rätt leende för dig.

Boka tid

Nayroz Ockell

Nayroz är specialist, övertandläkare inom ortodonti och grundare av Lemér. Hon har under sitt yrkesliv arbetat som specialist på Odontologen i Göteborg, varit lärare på tandläkarutbildningen vid Göteborgs Universitet samt arbetat som klinikchef för en specialistklinik i ortodonti. Dessutom har hon erfarenhet av allmäntandvård.

Efter många år inom Folktandvården valde Nayroz att starta en egen klinik. Hon vill erbjuda en kombination av de stora kedjornas moderna uttryck, och mindre klinikers personliga service. Målet med Lemér är att erbjuda ett personligt, professionellt och tryggt bemötande anpassat efter patients behov.

Förutom sin tjänst på Lemér håller Nayroz sedan flera år tillbaka föreläsningar inom tandreglering, ortodonti, och alignersteknik.

Malin Westergren

Malin är utbildad ortodontiassistent och specialisttandsköterska inom tandreglering. Hon tog sin examen från tandsköterskeutbildningen i Mariestad år 2015, och arbetade några år på Ortodontikliniken i Skövde innan hon vidareutbildade sig till ortodontiassistent. Sedan 2019 arbetar hon tillsammans med Nayroz Ockell på Lemér.