Vi börjar med en konsultation

Lemér är en specialistklinik för tandreglering som hjälper dig utifrån dina behov. Vi erbjuder de bästa och senaste behandlingarna i kombination med gedigen erfarenhet. Eftersom ingen människa är precis om du, lägger vi stor vikt vid ett personligt bemötande och tillsammans skapar vi rätt leende för dig. Alla bettavvikelser kan inte åtgärdas med samma typ av tandställning. Därför behöver du ett konsultationsmöte hos oss för att vi ska komma fram till vilken tandställning som passar dig bäst.

Boka tid

Vi ringer upp dig

Är du intresserad av att veta mer? Vill du veta vilken behandling som är bäst för dig? Skriv in ditt namn och telefonnummer så ringer vi upp dig så snart vi kan.

Förlåt, något gick fel. Vänligen försök igen.

Tack! Vi kommer att kontakta dig inom kort.

Hitta hit

Kungsportsavenyen 39, 411 36 Göteborg

Mitt emot Park Hotel, bredvid Eva´s Paley. Delar lokal med Götaplatsens tandvård.

Torggatan 1A, 442 32 Kungälv

Ovanför Bomans Foto, ingång på baksidan av huset. Delar lokal med MJ Tandvård.

Prästgatan 20, 432 44 Varberg

Vi delar lokal med Hagmans Tandvård

Lagring av personuppgifter

Genom att skicka uppgifterna i formuläret godkänner jag att min information lagras i enlighet med EU:s allmänna sekretessförordning 2016/679 (GDPR). Informationen lagras i Lemérs register genom de system som används av företaget, i syfte att kunna registrera dig i de system som Lemér använder sig av samt att kunna skicka ut information, nyheter eller frågor som berör Lemér. Jag kan när som helst kontakta Lemér och be att veta vilken information de har lagrat om mig, eller begära att tas bort från registret. Lemér lagrar inte min information längre än vad som är nödvändigt för att utföra uppdraget för vilket registrering av intresse gäller.