Nayroz utbildar och inspirerar!

Utvecklas som tandläkare med Lemer

Under sin långa karriär som specialisttandläkare, lärare på tandläkarutbildningen i Göteborg och som chef för en specialistklinik har Nayroz utvecklat en unik och personlig behandlings-filosofi. Målet är att få en djup förståelse för vad patienten verkligen vill uppnå med sin behandling, och vilka vägar som finns för att nå dit. Ingredienserna är generöst med tid, ett personligt bemötande, trygghet, professionalism och en palett av de senaste och bästa behandlingsmetoderna! Detta har gjort Nayroz till en av Sveriges flitigast anlitade föreläsare och kurs-givare inom tandreglering!

LemerAline

 • Kontakta oss

  LemerAline – en paketlösning för en lyckad aligners-behandling!
  LemerAline är vårt senaste erbjudande för dig som är Tandläkare och erbjuder dina patienter tandreglering med aligners. En paket-lösning med terapiplan, beställning av aligners (till din klinik) och uppföljning, från start till mål! För en lyckad och säker behandling. Kontakt oss, så berättar vi mer!

  Maila oss

  Lemer Consulting

Föreläsningar och kurser

 • Kontakta oss

  Är ni intresserade av kurser eller föreläsningar?
  Skicka ett mail till adressen nedan med era frågor och önskemål, så återkommer vi så fort ni kan. Planerade kurser, med datum och detaljerat innehåll hittar ni på vår hemsida för professionella, lemerconsulting.se!

  Maila oss

  Lemer Consulting

Specialist-konsultation

 • Specialist-konsultation

  Lemer och Nayroz Ockell erbjuder konsultationer för dig som är tandläkare. Vi hjälper dig med terapiplaner och korrigeringar när behandlingen inte går som planerat. Kontakta oss via mail nedan så återkommer vi för bokning av digitalt möte. Läs mer om våra tjänster och priser på vår hemsida lemerconsulting.se

  Maila oss

  Lemer Consulting