Nayroz utbildar och inspirerar!

Utvecklas som tandläkare med Lemer

Under sin långa karriär som specialisttandläkare, lärare på tandläkarutbildningen i Göteborg och som chef för en specialistklinik har Nayroz utvecklat en unik och personlig behandlings-filosofi. Målet är att få en djup förståelse för vad patienten verkligen vill uppnå med sin behandling, och vilka vägar som finns för att nå dit. Ingredienserna är generöst med tid, ett personligt bemötande, trygghet, professionalism och en palett av de senaste och bästa behandlingsmetoderna! Detta har gjort Nayroz till en av Sveriges flitigast anlitade föreläsare och kurs-givare inom tandreglering!

Föreläsningar och kurser

  • Kontakta oss

    Är ni intresserade av kurser eller föreläsningar?
    Skicka ett mail till adressen nedan med era frågor och önskemål, så återkommer vi så fort ni kan. Planerade kurser, med datum och detaljerat innehåll hittar ni på vår hemsida för professionella, lemerconsulting.se!

    Maila oss

    Lemer Consulting

Specialist-konsultation

Lemer och Nayroz Ockell erbjuder konsultationer för dig som är tandläkare. Vi hjälper dig med terapiplaner och korrigeringar när behandlingen inte går som planerat. Kontakta oss via mail nedan så återkommer vi för bokning av digitalt möte. Läs mer om våra tjänster och priser på vår hemsida lemerconsulting.se

Maila oss

Lemer Consulting