Rätt tandställning för dig

Vi arbetar bara med diskreta tandställningar som syns så lite som möjligt, allt för att du ska känna dig bekväm. Alla bett är olika och kräver sin typ av tandställning; därför börjar vi med ett konsultationsmöte där vi tillsammans hittar rätt lösning för dig. Även tiden för behandlingen varierar; från cirka sex månader till över två år. Efter att behandlingen påbörjats bokas regelbundna tider var sjätte till åttonde vecka för kontroll och justering av tandställningen.

Vid ett konsultationsbesök guidar vi dig igenom processen, hjälper dig med terapiplanering och tar fram ett kostnadsförslag baserat på dina behov. Vi erbjuder alltid fast pris och om du väljer att påbörja din behandling ingår kostnaden för konsultation.

Boka tid

Vi erbjuder

  • Traditionell tandställning

    Den traditionella tandställningen, även kallad räls, är en tandställning med fästen som sitter på utsidan av tandraden. Vi vet att tandställningens utseende är viktigt och använder därför enbart vita keramiska fästen för att den ska vara så diskret som möjligt. Den här tandställningen passar dig som har ett komplicerat bett och vill ha en fast lösning som inte behöver plockas ut.

  • Osynlig tandställning

    En osynlig tandställning är utformad precis som en traditionell tandställning, fast med skillnaden att den är fäst på insidan av tandraden. Detta gör den diskret och att den inte alls syns när du ler. Osynlig tandställning passar dig med ett komplicerat bett och vill ha en fast lösning utan att det syns under behandlingstiden.

  • Aligners

    Aligners är avtagbara plastskenor som du själv sätter in och tar ut under dagen. De är genomskinliga och syns nästan inte alls. Fördelarna med Aligners gentemot en traditionell tandställning är komfort, att det är enklare att sköta sin munhygien och att den transparanta plasten knappt syns. Denna tandställning passar dig som vill ha en uttagbar och diskret lösning.

Vi ringer upp dig

Är du intresserad av att veta mer? Vill du veta vilken behandling som är bäst för dig? Skriv in ditt namn och telefonnummer så ringer vi upp dig så snart vi kan.

Förlåt, något gick fel. Vänligen försök igen.

Tack! Vi kommer att kontakta dig inom kort.

Lagring av personuppgifter

Genom att skicka uppgifterna i formuläret godkänner jag att min information lagras i enlighet med EU:s allmänna sekretessförordning 2016/679 (GDPR). Informationen lagras i Lemérs register genom de system som används av företaget, i syfte att kunna registrera dig i de system som Lemér använder sig av samt att kunna skicka ut information, nyheter eller frågor som berör Lemér. Jag kan när som helst kontakta Lemér och be att veta vilken information de har lagrat om mig, eller begära att tas bort från registret. Lemér lagrar inte min information längre än vad som är nödvändigt för att utföra uppdraget för vilket registrering av intresse gäller.